Living on my own

real RPG forum~
 
AcasaCalendarFAQCautareMembriGrupuriInregistrareConectare

Distribuiţi | 
 

 Somebody, please! Give me some water!

In jos 
AutorMesaj
Ximena Calipso
Admin
Ximena Calipso

Mesaje : 33
Data de înscriere : 11/03/2012
Varsta : 25
Localizare : în râşniţa de cafea

MesajSubiect: Somebody, please! Give me some water!   Dum Mar 11, 2012 11:23 am

Coborâ scăriile în toiul nopţii o sete nenorocită lovind-o cu putere. În general îşi ţinea lângă pat o sticlă de suc sau apă , orice încăt să nu îi fie sete , dar de data aceasta nu ştia cum să facă să ajungă mai repede la apă. Nu cunoştea dulapurile cum sunt aranjate , aşa că scotoci negăsind un pahar , o cană , orice; cu privirea văzu pe un raf înalt o halbă de bere ( desigur goală ).
După logica ei ,oricât s-ar fi întins nu ar fi ajuns la aceea halfă , trase aer în piept şi se întinse după ea ; un început de cârcel îşi făcu simţită prezenţa în încheietura mâinii drepte a lui Aurora explicându-i că ar fi mai bine să-şi vadă,cât mai repede , de treabă...în cazul în care ar fi avut ceva de făcut.
Se înclină înspre stânga şi întinse mâna atât cât îi îngâdui-au oasele. Începu iarăşi să apese etajera. Tot nimic. Apăsă cât putu de tare , iar întregul chip i se strâmbă într-o mască a durerii. Chipul unui copil obligat să înghită un medicament rău la gust. Şi,chiar înainte ca muşchii întinşi la maximum să o povăţuiască să se lase păgubaşă , simţi - sau , mai degrabă, intui - o abia perceptabilă deplasare a etajerei.
"E doar dorinţa ta fierbinte care îţi joacă feste, Aurora. Atât şi nimic mai mult." Nu era dorinţa-i fierbinte, ci , mai degrabă , rezultatul simţurilor conectate , prin groază, în stratosferă.
Luă mâna de pe etajeră şi zăcu nemişcată câteva clipe , respirând adânc şi încercând să îşi odihnească muşchii. Când se simţi iarăşi în putere - dacă putem spune astfel - suindu-se cu un picior pe chiuvetă ridicându-se ( chiuveta nu era stabilă şi putea pica cu ea în orice moment ). Sosise clipa.
"Trebuie să am mare grijă. E drept că etajera s-a mişcat puţin şi o să se mai mişte ,dar îmi va trebui toată forţa pe care o mai am să fac halba să alunece înspre mine... În cazul în care planul meu va reuşi. Şi când ajung la capătul puterilor , nu-ţi mai controlezi mişcăriile."
Perfect adevărat , dar nu asta era problema. Problema reală era cu totul alta: nu ştia unde se afla punctul de echilibru al etajerei. Habar nu avea.
Mai scânci o dată din dinţi şi se înălţă împingând etajera încât cu cealaltă mână prinse halba ( cu vârful degetelor ), dar măcar o prinsese fericită. Planul ei funcţionase ,funcţionase al naibi de bine. Se pare că nu era atât de proastă la fizică pe cât spuneau colegii ei de clasă în generală.
Coborâ uşor încăt să nu provoace gălăgie şi să strice tot spectacolul şi dădu drum,ul robinetului aşteptând ca apa să curgă în orice moment...în orice moment...
"La dracu!" exclamă nervoasă observând bileţelul pus deasupra chiuvetei "Apa este oprită în data de 11.martie". Ăsta da noroc , îţi forţezi nervi şi muşchii să iei o nenorocită de halbă de pe un raft cu trei capete mai înalt ca ea şi apa nu curge! Bang bang!
Deschise frigiderul , trântind halba pe masă , mai mai să o arunce. În frigider nu erau prea multe de băut ,căci majoritatea ţineau ce vroiai în camerele lor. Luă cutia de lapte , şi o desfăcu savurând-o "fără cereale".

we don't need no education--------------
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://risingsun.forumz.ro
Shin Daesung

Shin Daesung

Mesaje : 16
Data de înscriere : 11/03/2012

MesajSubiect: Re: Somebody, please! Give me some water!   Lun Mar 12, 2012 5:14 am

    Simţi, brusc, nevoia să mănânce. El, care poate trăi cu un pachet de ţigări şi o bere două zile întregi, lui îi trebuie să mănânce? Plănuieşte să coboare rapid scările înşirate una după alta, într-un lanţ fără sfârşit până la parter, el fiind situat la exact ultimul etaj. Foarte prost ales camera. Dar măcar aşa nu îi sare nimeni în cap la două dimineaţa. Vefică ceasul de la telefon, aranjând sacoul pe care l-a tras peste tricoul pe care scria îndrăzneţ "We'll meet tonight again". Îşi aranjează blugii doar aşa, de formă, şi se încalţă cu o pereche de tenişi negri.
    Bucătăria, la parter, este goală. Doar o roşcată cu părul incredibil de aprins la culoare, cam genul acela de culaore care îi place lui, stă, murmurând o înjurătură. Shin îi zâmbeşte păşind înăuntru.
    "Mneaţa..." rosteşte făcând doi paşi mari până la frigider, de unde scoate o ciocolată extrem de tare, rece, enervantă.
    Zâmbeşte către tipă, a mai văzut-o de atât de multe ori rpin campus. Părul acela iese în evidenţă nu glumă. Şi al lui, ce e drept. Surâde amar, dându-şi bretonul argintiu din ochi.

we don't need no education--------------

Sorry, I'm a good bad boy.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Ximena Calipso
Admin
Ximena Calipso

Mesaje : 33
Data de înscriere : 11/03/2012
Varsta : 25
Localizare : în râşniţa de cafea

MesajSubiect: Re: Somebody, please! Give me some water!   Lun Mar 12, 2012 5:30 am

Trebuia să facă cumva ca să-i treacă aceea sete insuportabilă; îşi dădu una uşor peste frunte şi mai înjură ceva de Dumnezeii şi îşi luă din frigider o bere a nu ştiu cui, dar fiincă altceva nu avea ce să bea ce ar fi să savureze o berică?
Se aşeză la masă şi desfăcu sticla ducând-o la buze luând un gât zdravăn zâmbind mulţumită apoi.
"Muuult mai bine!" replică în sinea sa continuând să zâmbească. Îl privi pe blondul ce tocmai apăru şi ridică o mână în semn de salut.Apoi realiză,stai! E toiul nopţii? Cineva treaz? Hm...?
Îşi scoase dintre sâni pachetul de ţigări, nu'i ciudat, da? Şi din pachet o ţigare pe care o strecură furişat între buzele roşiatic aprinzând-o cu rapiditate trăgând un fum insistent răsuflându-l sub formă de cerculeţe.
Îşi ciufuli părul roşu destul de tare privindu-l fără să spună ceva cu coada ochiilor pe tânăr.

we don't need no education--------------
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://risingsun.forumz.ro
Continut sponsorizat
MesajSubiect: Re: Somebody, please! Give me some water!   

Sus In jos
 
Somebody, please! Give me some water!
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Living on my own :: Cămin :: Bucătăria-
Mergi direct la: